Vlogs

RTL4
Mijn Leven, Mijn Gezondheid

Mijn Leven, Mijn Gezondheid is een lifestyle tv-magazine waarbij gezondheid, zorg, inspanning, ontspanning en het goede leven voorop staan. Binnen het programma wordt er een helpende hand geboden bij lichte gezondheidsklachten, maar wordt er ook aandacht besteed aan trendy producten en vernieuwende diensten die bijdragen aan een gezond en goed leven.

Wimperextensions

Naar de visagiste voor het laten zetten van wimperextensions. Na anderhalf uur is elk wimperhaartje verlengt. De extensions blijven vier tot acht weken zitten. Geen mascara, maar toch lange en gekrulde wimpers. Ideaal!

Recept voor glutenvrij brood

Steeds meer mensen hebben last van glutenintolerantie of coeliakie. Brood is een van de eerste producten die je schrappen moet uit je dieet. Maar met dit recept voor glutenvrije broodje - en ook nog eens zeer weinig calorieën - kun je toch brood eten!

Bezoek aan de 50+ beurs als dertiger ;-)

De 50plusbeurs saai? Helemaal niet! Zelfs voor de dertiger valt er genoeg te beleven.

Tip: Neem een echte 50plusser mee ;-)

De vloggers van Mijn Leven Mijn Gezondheid

Compilatie van alle vloggers voor RTL's Mijn Leven Mijn Gezondheid.

Facesculpting

Facesculpting of contouring is een fantastische manier om je gezicht voordelig uit te laten komen. Ik bezocht visagiste Mandy van Ici Paris XL om te kijken of mijn gezicht ook nog op te knappen was ;-)