Steak And BJ Day

 

Steak And BJ Day

Wij hebben Valentijnsdag.

Zij hebben niks.

Tijd om daar verandering in aan te brengen.

14 maart is het Steak And BJ Day.

Valentijnsdag is hét feestje voor ons, vrouwen. Rode rozen, hartjes, chocolade, champagne. Complimentjes en lieve woorden. De prins op het witte paard neemt je mee uit eten. Vuurwerk. Hij regelt het allemaal.

Zoals we allemaal weten zetten onze mannen zich - jaar in, jaar uit - voor de volle honderd procent in, om van Valentijnsdag een dag te maken om nooit te vergeten. Memorabel. Formidabel. Spetterend. Als dát het voorproefje is op je huwelijksdag… Nou, laat die ringen dan maar gauw tevoorschijn komen! Ja, ik wil!

Die lieve mannen van ons. Ze sloven zich elk jaar uit. En wat staat daar tegenover?
Niks, helemaal niks.
Wij hebben Valentijnsdag. Zij hebben niks.
Wij krijgen cadeautjes, champagne, rozen. Zij krijgen niks. Ja, een grote bek, als ze weer eens iets vergeten zijn. Of hun sokken per ongeluk naast de wasmand hebben neergelegd. Belachelijk. 

Gelukkig is dat sinds kort anders.

Het manvolk heeft, exact een maand na Valentijnsdag, op 14 maart, de ultieme mannenfeestdag: Steak & BJ Day.


Wat een steak is, moge duidelijk zijn: gewoon een groot stuk vlees. Geen vrouwvriendelijk vegetarisch liflafje of biologisch mini-kipfiletje. Niks van dat alles. Gewoon een lekker en goed stuk vlees. Een kadaver. Bloody as hell. 

Maar dan het tweede stuk van de naam: BJ. Ik ben zo’n sukkel die niet wist wat BJ was. Ik vroeg het mijn vriend.

Blow Job. Dat is BJ. Hij zei het met een heerlijke grijns.

Goed.

Het is dus Steak & BJ-day op 14 maart en ingrediënten zijn, net zoals mannen zijn, eenvoudig en ongecompliceerd:

een stuk vlees en een blow job. Dat is wat mannen vandaag willen. Ook op overige dagen, maar daar zeiken ze niet over. Zo zijn ze. Ze vragen er maar één keer per jaar om. En omdat alle mannen altijd zó attent zijn met Valentijnsdag – en het nog geen jaar hebben overgeslagen, noch vergeten zijn – zullen wij vrouwen ook onze uiterste best doen van deze Steak & BJ Day een groots, meeslepend en memorabel succes te maken. Toch?

 

 

Verder lezen?