Geronimo Stilton

Geronimo Stilton

Als je zelf kinderen hebt of in het basisonderwijs werkt, heb je ongetwijfeld al eens gehoord over Geronimo Stilton of één van zijn boeken voorbij zien komen. De boeken van muis Geronimo zijn razend populair.

Er werken wereldwijd vele schrijvers mee aan deze boekenreeks. Voor de kinderen blijft het altijd geheim wie de boeken daadwerkelijk schrijft. Geronimo Stilton vertelt in zijn boeken namelijk dat hij zelf alle boeken schrijft. En hij is niet alleen zelf de schrijver van al zijn avonturen; hij is ook uitgever van De Wakkere Muis; de meest gelezen krant van Muizeneiland. Lees hier meer over Geronimo Stilton.

Geronimo Stilton op AVI-niveau

Speciaal voor kinderen die middenin het leren-lezen-proces zitten, schreef ik samen met mijn collega-schrijver Emy Geyskens een aantal Geronimo Stilton-boeken op AVI-niveau.

Inmiddels zijn de eerste twee Geronimo's op AVI-niveau beschikbaar:

  • Ik ben geen topmuis (AVI-niveau E3)
  • Vier knagers in het Wilde Westen (Avi-niveau E4)
 
 

Winactie

Is jouw kind fan van Geronimo Stilton en is hij/zij momenteel druk met leren lezen?

Dan zijn deze AVI-Geronimo's een perfect (december)cadeau. In de aanloop naar december, Sinterklaas en Kerst verloot ik op Facebook twee boeken. Klik op het plaatje hiernaast om te lezen hoe je kans maakt op Ik ben geen topmuis (AVI E3) of Vier knagers in het Wilde Westen (AVI E4).

En ondertussen schrijven Emy Geyskens en ik verder aan nog meer Geronimo-Stilton-boeken op AVI-niveau. In het voorjaar van 2018 verschijnen er wederom twee delen. Ik hou jullie op de hoogte.